Tekken 5
- Rei Faith
- Moderator
- Kontakt:
Tekken 5
Jak Wam się podoba ta gra? Myślę, że większość o niej słyszała ^^ Moim zdaniem jest świetna, wciągająca - i co najważniejsze - realistyczna. Ciosy dopracowane, fabula bohaterów też. Najbardziej lubię grać Ling Xiaoyu (Chinka), gdyż Asukę Kazama (Japonka ^^) "zabrał" mi kolega j-j Podoba mi się równiez to, ze postacie mówią w swoich rodowych językach, a glosy sa odpowiednie dopasowane. A co lepsze - ruszają nawet ustami! Fajne też są filmiki (krótkie, przed i po walką), np. moja bohaterko, często boi się z kimś walczyć, gdy wygra pokazuje peace, albo pokazuje kilka uderzeń (z nogi) kung fu, po czym się przewraca i pociera tyłek ^^ Tak fajny przy tym mówi ^^
Przeszłam story (arcade jeszcze nie) battle, naciskając tylko dwa guziki (bo wzięłam Christie Monterio, która walczy stylem: Capoeira (tańczy jakby break dance'a) ._., no ale przeszłam XD Teraz, gdy próbuję normalnie trzymać pada istosować combo'sy jest o wiele trudniej T_T
Postacie tekken 5
Galeria
Xiaoyu
Przeszłam story (arcade jeszcze nie) battle, naciskając tylko dwa guziki (bo wzięłam Christie Monterio, która walczy stylem: Capoeira (tańczy jakby break dance'a) ._., no ale przeszłam XD Teraz, gdy próbuję normalnie trzymać pada istosować combo'sy jest o wiele trudniej T_T
Postacie tekken 5
Galeria
Xiaoyu
Ostatnio zmieniony środa 02 lis 2005, 17:17 przez Rei Faith, łącznie zmieniany 2 razy.
nie mam czasu na seks
a tak bardzo chciałabym mieć
a tak bardzo chciałabym mieć
- Adrian
- Moderator
- Kontakt:
Ostatnia część TEKKENA w krótą grałem to TEKKEN TAG. Lubiłem tą serie, ale straciłem PSX i PS2 jakiś czas temu.. a szkoda 
Bardzo lubiłem... ba.. bardzo lubie tą gre. Zawsze walczyłem Eddem i tym od Tekwondo (nie pamietam już jak sie nazywał), ale o ile sie nie myle to po TAG nie ma już Eddiego tylko jest jedo uczennica

Bardzo lubiłem... ba.. bardzo lubie tą gre. Zawsze walczyłem Eddem i tym od Tekwondo (nie pamietam już jak sie nazywał), ale o ile sie nie myle to po TAG nie ma już Eddiego tylko jest jedo uczennica

- Miko_chan
- Użytkownik
- Kontakt:
- ^Oggie^
- Użytkownik
- Kontakt:
- Czarny Ninja
- Użytkownik
- Kontakt:
- ^Oggie^
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- Rei Kon
- Użytkownik
Yeah, Tekken 5...
Staram się być wierna Ravenowi, bo darzę go największą sympatią ze wszystkich postaci. Ale czasem mam ochotę wbić zęby w pada, jak w trybie drużyn lepiej sobie radzę innymi postaciami. Ta miłość wymaga jeszcze wielu godzin treningu...
Staram się być wierna Ravenowi, bo darzę go największą sympatią ze wszystkich postaci. Ale czasem mam ochotę wbić zęby w pada, jak w trybie drużyn lepiej sobie radzę innymi postaciami. Ta miłość wymaga jeszcze wielu godzin treningu...
This wound shall be like the chills of winter: swiftly forgotten when spring shoots rise.