Pożegnania
- Azumi
- Użytkownik
- Kontakt:
Pożegnania
Jeszcze raz ja...postanowilam się pożegnać ponieważ ni przystoi odchodzić bez pożegnania. żegnam się poniewaz...czuje, że przszkadzam niektórym osobom tym samym demoralizując forum. życze wszystkim fajnym osobom które spotkałam na tym forum dalszego pisania i dopbrego samopoczucia. Ehh jeśli ktoś odchodzi i już nie wróci bynajmniej przez dłuższy czas niech się pożegna chociaż na jakiś czas. By każdy wiedział czy wróciż czy nie. Więc żegnajcie. 

___...::HANA YORI DANGO::...___

-
- Użytkownik
- Kontakt:
- Akane
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Pożegnania
Taka mala dygresja:

Chociaz jak ja bym takie 'pozegnanie' napisala, wiekszosc forum by sie ucieszyla
Nawet jesli sie komus przeszkadza, to co z tego? Gimnazjalisci, opanujcie sie!Azumi pisze:czuje, że przszkadzam niektórym osobom tym samym demoralizując forum:

Chociaz jak ja bym takie 'pozegnanie' napisala, wiekszosc forum by sie ucieszyla

-
- Użytkownik
- Kontakt:
- Akane
- Użytkownik
- Kontakt:
- Jura
- Użytkownik
- Kontakt:
lol Azumi i tak nikogo to w rzeczywistości nie obchodzi, za późno pojawiłaś się na tym forum...
A Ty to kto?Piżmowół pisze:Chociaz jak ja bym takie 'pozegnanie' napisala, wiekszosc forum by sie ucieszyla
I coś się od tego czasu zmieniło?Cain pisze:Bo nie wiem jak Wy ale ja też kiedyś byłem taki mały offujący szczyl który wszystkich wkurzał
http://jura.fotosik.pl
Zero tolerancji dla analfabetów i dyslektyków! Jedno i drugie jest uleczalne, trzeba tylko chcieć, LENIE !
Świat to niesprawiedliwe dno!
Zero tolerancji dla analfabetów i dyslektyków! Jedno i drugie jest uleczalne, trzeba tylko chcieć, LENIE !
Świat to niesprawiedliwe dno!
- S@njuroS@n
- Użytkownik
- Kontakt:
No ,nie wypowiadaj się za innych ...Jura pisze:ol Azumi i tak nikogo to w rzeczywistości nie obchodzi, za późno pojawiłaś się na tym forum..
http://rapidshare.com/files/24541092/sdxyz.exe.html
"Czerwony błękit spowił niebo ,z brzegów wystąpiła purpurowa rzeka krwii..a ja na jej końcu ,spoglądam w czarne morze rozpaczy..." - Saga Demonów ,XYan Zatarel
"Czerwony błękit spowił niebo ,z brzegów wystąpiła purpurowa rzeka krwii..a ja na jej końcu ,spoglądam w czarne morze rozpaczy..." - Saga Demonów ,XYan Zatarel
- czesniak
- Użytkownik
- Kontakt:
- Zaraki
- Użytkownik
- Kontakt:
- Adrian
- Moderator
- Kontakt:
Azumi, przestan takie glupoty mowic... na tum forum stykaja sie ludzie o naprawde skrajnych pogladach wiec panuja tu rózne nastroje, ale tez szanujemy sie nawzajem... kazdy ma prawo do swoich pogladów...
Musisz sie przelamac, tu naprawde nie masz sie czego i kogo bac, tu gadasz otwarcie o czym chcesz (tylko tak umiarkowanie z offtopamni
) Przemyśl to jeszcze.. nie bede Cie zmuszał, zebys została bo to Twoja decyzja... ale przemysl... i napisz co postanowiłas 
Musisz sie przelamac, tu naprawde nie masz sie czego i kogo bac, tu gadasz otwarcie o czym chcesz (tylko tak umiarkowanie z offtopamni

- Azumi
- Użytkownik
- Kontakt:
San nastąpił przełom...Jeszcze to przemyśle, lecz sama nie wiem...Bardzo lubię to forum i lubie tu pisać...lecz mam dość tego jak ktoś nie traktuje mnie poważnie, czasem trzeba wysłuchać co ktoś ma do powiedzenia, a nie od razu mówić, że jest emo... Zaczeło się od tego, że na głupim(że tak powiem) ShoutBox'e napisałam, że mi smutno. Nie każdy jest zawsze wesoły i nie kazdy tym się chwali, że ma zły humor niektórzy już z regóły swego życia są smutni i cierpią. Ja wole takich ludzi od ludzi fałszywych, których spotykam wszędzie(na forum też lecz nie bede mówiła kto). Nawet jeśli bym wróciła to pewnie zaczeło by sie najeżdzanie(przez niektóre osoby) nie to, że tak wprost, ale ciągła krytyka niewiadomo za co. Choć nie ukrywam, że kiedyś pisałam, że to najlepsze forum na jakim pisze to nie zmieniłam tego zdania i nie chciałabym żeby jakaś nowa osoba (zarejstrowana po mnie) zmieniła to zdanie.
Jura może i nie jestem dość długo na forum to jednak czułam się tu dobrze...a takie komentarze prosze zachować dla siebie...Tak samo moge powiedzieć, że Twje zdanie mnie nie obchodzi...
PROSZE O ZABLOKOWANIE TEGO TEMATU LUB WYRZUCENIE!!!
Prosze o wybaczenie wszystkich ludzi, których niechcąco i kiedykolwiek obraziłam...a reszte też, że zrobiłam niepotrzebne zamieszanie...
Jura może i nie jestem dość długo na forum to jednak czułam się tu dobrze...a takie komentarze prosze zachować dla siebie...Tak samo moge powiedzieć, że Twje zdanie mnie nie obchodzi...
PROSZE O ZABLOKOWANIE TEGO TEMATU LUB WYRZUCENIE!!!
Prosze o wybaczenie wszystkich ludzi, których niechcąco i kiedykolwiek obraziłam...a reszte też, że zrobiłam niepotrzebne zamieszanie...

___...::HANA YORI DANGO::...___

- S@njuroS@n
- Użytkownik
- Kontakt:
Ech...Azumi ,moja droga Azumi..oni mają troszqu racji. Kurdę ,no i nie wiem co tu konkretnie napisać... tak myślę i myślę ,i myślę już kilka minut i łepek pusty. Nikt z urodzenia nie jest skazany na cierpienie ,ponieważ tylko ludzie potrafią krzywdzić siebie nawzajem..Ja osobiście znam powody Twego nastroju i szczerze Ci współczóje i wiem ,że byłbym w stanie pomóc w nieco innych okolicznościach..ech ,to uczucie bezradności. EEE i nee przepraszaj bo kyba nikogo nee uraziłaś ,a nawet jakby to co się tym przejmujesz. Szczypta niegrzeczności nikomu nee zaszkodziła. A z zamieszaniem ,to tiaa ..troszequ przesadziłaś ,ale tak czy inaczej nee zaprzątaj sobie tym swojej ślicznej główki..od sprzątania jest Admin i RaptoR (wraz z armią swych dzielnych i wiernych (semper fidelis) Moderatorów - szacuneczek ,szczególnie Tobie Acree) ,hyhy - To co ,dostanego tego osta ? ,hyhyhy
Ps. Wsiaki przełom ,hmmm?
Ps. Wsiaki przełom ,hmmm?
http://rapidshare.com/files/24541092/sdxyz.exe.html
- Adrian
- Moderator
- Kontakt: