Nie wiem czy ktoś ją słucha,jednak Ayumi ma nisamowite kawałki takie jak:Rainbow czy Connected remix,mimo że podałem dośc stare kawałki sprzed 4 lat jednak są nadal niesamowite.Ogólnie czy ktoś oprócz też uważa że Ayumi jest świetna?
Dla mnie ona jest boska,bardzo lubie jej kawałek M remix,dokładnie nie podam który bo nie pamiętam jej całkowitej nazwy ale ten utworek był strasznie popularny w niemczech
Mi bardzo podobają sie jej piosenki najbardziej :Scar,Key ,A song for xx,Evolution,heave i To be.
Widziałam na necie jej jeden teledysk juz nie pamiętam do której piosenki ale był oparty na takim filmie japońskim "Klątwa"-extra
Ja własnie go nigdy nie widziałem albo zapomniałem,widziałem troszku jej teledysków i naprawde tylko mała częśc mi się podoba bo kurde troche takie dziwne właśnie te teledyski są.Jednak narazie sobie odpuściłem Ayu i słucham Gackt'a ten chłopak daje czadu
mi bardzo podobają sie piosenki ayumi takie jak because of you i no way to say ta ostatnia to spokojna zawalista balladka pozdrawiam wszystkich jeśli ktoś chce pogadac o japońskiej muzyce lub o czyms innym to moj adres gg 1975177
To prawda, że Ayumi Hamasaki wydała nowy album? Bo ostatnio jak słuchałam sobie jej singla, mój przyjaciel zaczął się spierać, że ta a ja nie miałam dojścia do kompa i jestem opóźniona.
Ostatnio weszłam do sklepu(może trochę dawniej niż ostatnio)i zobaczyłam opakowanie z przyklejanymi paznokciami, a na opakowaniu Ayumi Hamasaki. Normalnie od razu kupiłam i właśnie wysyłam dla przyjaciela, bo on ją kocha.