Gratuluję Wam! Ja się zaręczyłam (z facetem jestem już 5 lat ), przez rok mieszkałam w Środzie Wielkopolskiej, natomiast za 2 tyg. wracam do Grudziądza Skończyłam szkołę. Teraz myślę, żeby znaleźć pracę i może jakieś studia...
O ja pierdziele, to forum nadal istnieje
Nie wiem czy ktokolwiek mnie pamięta, ale kiedyś sporo pisywałem na poprzedniej wersji forum, to było około 10 lat temu. Taki kawał czasu...
Widzę, że w ostatnich miesiącach znowu panuje cisza, ale i tak to niesamowite, że to ciągle stoi.
Pozdrawiam
Coś w tym stylu, fajnie jest wrócić wspomnieniami.
Kiedy człowiek skończy studia i pracuje sporo rzeczy się zmienia, monotonia może wkraść się w życie.
Ja przez ostatnie lata przede wszystkim ożeniłem się... raz zmieniłem pracę i dwa razy miejsce zamieszkania aczkolwiek miasto nadal to samo.
Z mangi i anime wyrosłem... Japonię lubie nadal .
Yarek pisze:Coś w tym stylu, fajnie jest wrócić wspomnieniami.
Kiedy człowiek skończy studia i pracuje sporo rzeczy się zmienia, monotonia może wkraść się w życie.
Ja przez ostatnie lata przede wszystkim ożeniłem się... raz zmieniłem pracę i dwa razy miejsce zamieszkania aczkolwiek miasto nadal to samo.
Z mangi i anime wyrosłem... Japonię lubie nadal .
Jakoś nie potrafię skończyć z mangą i anime To moje hobby (nie jedyne), które pozwala mi na odskok od codzienności.
Gratuluję zmiany stanu cywilnego, może jak pojawią się dzieci to wrócisz do oglądania 'japońskich bajek'
Najważniejsze, że wszystko się układa po twojej myśli.
Pamięć jest niesamowita.
Właśnie się zastanawiam co zrobić z Kasumi.pl / Forum na Kasumi.pl, Forum Kawaii zostaje tutaj, może zmieniłbym mu linka na forumkawaii.kasumi.pl , lub zrobił jakieś przekierowanie.
Miło się jest nie wstydzić tego , co się pisało 15 lat wcześniej, najprościej po prostu zachowywać się i pisać tak, jakbyśmy chcieli by do nas się zwracano.