Tyle lat minęło...
Moderator: Star
- Mai Abe
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Tyle lat minęło...
Gratuluję Wam! Ja się zaręczyłam (z facetem jestem już 5 lat ), przez rok mieszkałam w Środzie Wielkopolskiej, natomiast za 2 tyg. wracam do Grudziądza Skończyłam szkołę. Teraz myślę, żeby znaleźć pracę i może jakieś studia...
Lubię patrzeć jak Ty patrzysz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
O ja pierdziele, to forum nadal istnieje
Nie wiem czy ktokolwiek mnie pamięta, ale kiedyś sporo pisywałem na poprzedniej wersji forum, to było około 10 lat temu. Taki kawał czasu...
Widzę, że w ostatnich miesiącach znowu panuje cisza, ale i tak to niesamowite, że to ciągle stoi.
Pozdrawiam
Nie wiem czy ktokolwiek mnie pamięta, ale kiedyś sporo pisywałem na poprzedniej wersji forum, to było około 10 lat temu. Taki kawał czasu...
Widzę, że w ostatnich miesiącach znowu panuje cisza, ale i tak to niesamowite, że to ciągle stoi.
Pozdrawiam
- Admin
- Administrator
Stoi i będzie stało
Taka pamiątka.
No Admin cię pamięta.
A jak tu trafiłeś? Wpisałeś forum Kawaii w google?
Taka pamiątka.
No Admin cię pamięta.
A jak tu trafiłeś? Wpisałeś forum Kawaii w google?
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Coś w tym stylu, fajnie jest wrócić wspomnieniami.
Kiedy człowiek skończy studia i pracuje sporo rzeczy się zmienia, monotonia może wkraść się w życie.
Ja przez ostatnie lata przede wszystkim ożeniłem się... raz zmieniłem pracę i dwa razy miejsce zamieszkania aczkolwiek miasto nadal to samo.
Z mangi i anime wyrosłem... Japonię lubie nadal .
Kiedy człowiek skończy studia i pracuje sporo rzeczy się zmienia, monotonia może wkraść się w życie.
Ja przez ostatnie lata przede wszystkim ożeniłem się... raz zmieniłem pracę i dwa razy miejsce zamieszkania aczkolwiek miasto nadal to samo.
- Ranko
- Użytkownik
Jak można wyrosnąć z mangi i anime? o__o"
- what is it?
- it's my dog
- that's a strange- looking dog
- it's my dog
- that's a strange- looking dog
- Admin
- Administrator
Jakoś nie potrafię skończyć z mangą i anime To moje hobby (nie jedyne), które pozwala mi na odskok od codzienności.Yarek pisze:Coś w tym stylu, fajnie jest wrócić wspomnieniami.
Gratuluję zmiany stanu cywilnego, może jak pojawią się dzieci to wrócisz do oglądania 'japońskich bajek'
Najważniejsze, że wszystko się układa po twojej myśli.
- Adrian
- Moderator
- Kontakt:
To żyje w nas Mangi i Anime dużo mi dały, trochę nadziej i fantazji. Przez forum poznałem swoją narzeczoną
Aż dziwne, że jeszcze się nie pozbyłeś tego forum . Dzięki, że w ogóle chce Ci się je utrzymywać. Tyle to lat już minęło...
Aż dziwne, że jeszcze się nie pozbyłeś tego forum . Dzięki, że w ogóle chce Ci się je utrzymywać. Tyle to lat już minęło...
- Admin
- Administrator
Forum bedzie istniało dopóki będzie istniała strona Kasumi, nie przeszkadza mi, a jest to cześć historii i mojego życia.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
ale sie pusto zrobiło
- VampirE
- Użytkownik
- Kontakt:
Normalnie nie wiem jak znalazłem to forum po tylu latach i w dodatku pamiętam hasło, powiem tyle ciekawie jest poczytać własne posty po 15 latach.
- Admin
- Administrator
Pamięć jest niesamowita.
Właśnie się zastanawiam co zrobić z Kasumi.pl / Forum na Kasumi.pl, Forum Kawaii zostaje tutaj, może zmieniłbym mu linka na forumkawaii.kasumi.pl , lub zrobił jakieś przekierowanie.
Miło się jest nie wstydzić tego , co się pisało 15 lat wcześniej, najprościej po prostu zachowywać się i pisać tak, jakbyśmy chcieli by do nas się zwracano.
Właśnie się zastanawiam co zrobić z Kasumi.pl / Forum na Kasumi.pl, Forum Kawaii zostaje tutaj, może zmieniłbym mu linka na forumkawaii.kasumi.pl , lub zrobił jakieś przekierowanie.
Miło się jest nie wstydzić tego , co się pisało 15 lat wcześniej, najprościej po prostu zachowywać się i pisać tak, jakbyśmy chcieli by do nas się zwracano.