A może jednak w końcu ruszyć ten dział
Moderator: Acree
- Acree
- Moderator
- Kontakt:
A może jednak w końcu ruszyć ten dział
W sumie dość długo nie dzieje się nic w tym dziale, a ja wbrew pozorom sprawuje nad nim pieczę i, że tak powiem denerwuje mnie troszkę ta sytuacja. Wiem, że teraz są matury i w ogóle dlatego broń boże nie myślę o jakiejkolwiek sesji na tę chwilę, właściwie chciałam się tylko spytać o wymagania jakie byście chcieli by spełniał kolejny RPG który by tu powstał o ile taki ma w ogóle prawo bytu na tym forum.
Więc moje pytania są następujące:
1. Czy jest sens w ogóle coś kombinować w tym temacie?
2. Byłby w ogóle ktoś chętny? <jeśli tak to jaki termin?>
3.Czy wolicie system (jeśli tak to jaki) czy normalne story.
4. Czy chcielibyście grać w jakimś konkretnych świecie, czy lecimy z całkowitą innowacją?
p.s. nie mówię, że to ja chcę się tu "spełniać" jako MG
Więc moje pytania są następujące:
1. Czy jest sens w ogóle coś kombinować w tym temacie?
2. Byłby w ogóle ktoś chętny? <jeśli tak to jaki termin?>
3.Czy wolicie system (jeśli tak to jaki) czy normalne story.
4. Czy chcielibyście grać w jakimś konkretnych świecie, czy lecimy z całkowitą innowacją?
p.s. nie mówię, że to ja chcę się tu "spełniać" jako MG
- Jura
- Użytkownik
- Kontakt:
Nie. Jak do tej pory żadna Wasza sesja nie dobiegła końca, mimo że ludzie zarzekali się że pisać będą...Acree pisze:Czy jest sens w ogóle coś kombinować w tym temacie?
Ostatnio zmieniony czwartek 24 maja 2007, 15:54 przez Jura, łącznie zmieniany 1 raz.
http://jura.fotosik.pl
Zero tolerancji dla analfabetów i dyslektyków! Jedno i drugie jest uleczalne, trzeba tylko chcieć, LENIE !
Świat to niesprawiedliwe dno!
Zero tolerancji dla analfabetów i dyslektyków! Jedno i drugie jest uleczalne, trzeba tylko chcieć, LENIE !
Świat to niesprawiedliwe dno!
- Rei Faith
- Moderator
- Kontakt:
Niektorzy pisali, ale niestety i tak nic z tego nie bylo. Wiec zgadzam sie z Jura. Tworzenie nowych rpgow nie ma sensu gdy sa jeszcze inne niedokonczoneJura pisze:Nie. Jak do tej pory żadna Wasza sesja nie dobiegła końca, mimo że ludzie się zarzekali się że pisać będą...
ps moze lepiej byloby sie zapytac, czy ktos jest chetny do dokonczenia poprzednich sesji?
nie mam czasu na seks
a tak bardzo chciałabym mieć
a tak bardzo chciałabym mieć
- Marica
- Użytkownik
- Kontakt:
- Rei Faith
- Moderator
- Kontakt:
-
- Użytkownik
Re: A może jednak w końcu ruszyć ten dział
:oddaje pokłon:
Generał Dante Rutherford Były Generał Armii Ta'Bo w Wojnie o Północny Traktat jest gotowy do kontynuowania przygody:D
Generał Dante Rutherford Były Generał Armii Ta'Bo w Wojnie o Północny Traktat jest gotowy do kontynuowania przygody:D
Now! This is it! Now is the time to choose! Die and be free of pain or live and fight your sorrow! Now is the time to shape your stories! Your fate is in your hands!
- Acree
- Moderator
- Kontakt:
LOLZ Oggie Comeback...
-
- Użytkownik
Oggie OWNZAcree pisze:LOLZ Oggie Comeback...
CO tu tak mało ludzi O_o
Now! This is it! Now is the time to choose! Die and be free of pain or live and fight your sorrow! Now is the time to shape your stories! Your fate is in your hands!
- Marica
- Użytkownik
- Kontakt:
Troche nie w temacie jestescie, ale mniejsza. Jak dla mnie nie ma sensu zaczynac a nawet konczyc RPG bo i tak po jakims czasie sie znudzi i bedzie zastoj :/
Will you take the apple?...
-
- Użytkownik
Wiesz Marta ==' Ty to zawsze potrafisz zniszczyć człowiekowi nadziejęMarica pisze:Troche nie w temacie jestescie, ale mniejsza. Jak dla mnie nie ma sensu zaczynac a nawet konczyc RPG bo i tak po jakims czasie sie znudzi i bedzie zastoj :/
ale i tak Cię loff ;*
Kiedy piwo ??
- Marica
- Użytkownik
- Kontakt:
nie zniszczyc nadzieje tylko taka jest prawda:P historia lubi sie powtarzac
Will you take the apple?...
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Apeluję o zmotywowania Admina do roboty, albo mianowania Moderatora na wszystkie działy - Zgłaszam kandydaturę Acree, która się opierdziela xD