Nero to syf

Pogadanki o programach komputerowych

Moderator: Adrian

Awatar użytkownika
Acree
Moderator
Posty: 990
Rejestracja: niedziela 21 sie 2005, 13:09
Lokalizacja: Wieluń
Kontakt:

Post autor: Acree »

moj ma 4 a nero dziala doskaonale
Optimus Prime (G1) pisze:There's a thin line between being a hero and being a memory...

Obrazek

Awatar użytkownika
VampirE
Użytkownik
Posty: 240
Rejestracja: wtorek 23 sie 2005, 12:58
Lokalizacja: StraDoom
Kontakt:

Post autor: VampirE »

Nic z nim nie jest ,ma poprostu ponad 5 lat
moj ma 4 a nero dziala doskaonale
To ile komp ma lat raczej nie wplywa na dzialanie nero, byle by tylko wymagania spelnial.
[center]Forum World In Stars
Against All Authority[/center]

Awatar użytkownika
Kruczek
Użytkownik
Posty: 22
Rejestracja: sobota 10 lut 2007, 15:19
Lokalizacja: TczewKołoPiekła
Kontakt:

Post autor: Kruczek »

mi sie sizdzilo tez na nero parę płytek, ale wiem, że to była mea culpa. A poza tym nie mam nic do tego programu...
Uśmiech się, policz dobra czaaaas, zły duch mieszka tak daleko stąąąąd.... ^,,^

......

Powracam po latach !

Yarek
Użytkownik
Posty: 27
Rejestracja: poniedziałek 22 sie 2005, 20:41
Lokalizacja: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Yarek »

Prędzej nagrywarka niż nero :] cudów nie ma, tyyle danych na takiej małej płytce to musi się coś paprać i od początku jak kupiłem nagrywarke dvd nie wierzyłem, że to będzie takie cacy i bez problemu zawsze. Miałem rację, co druga dvd szła do kosza, ale mało ich wypalałem(bo głównie cd a z tymi było okej) i tak.. więc po 1-2 latach wymieniłem na gwarancji na nową i teraz już nie psuje :)

firedog
Użytkownik
Posty: 134
Rejestracja: piątek 26 sie 2005, 01:37
Lokalizacja: closed circle
Kontakt:

Post autor: firedog »

ja jak kupilem nagywarke dvd lg pare lat tamu to do dzis wypala bezblednie plytki. Mialem drobne problemy jeszcze na starym kompie ale po zmianie na nowy nie ma zadnych i wszytko wypalane na nero

Awatar użytkownika
waldek666
Użytkownik
Posty: 178
Rejestracja: niedziela 27 sty 2008, 02:47

Re: Nero to syf

Post autor: waldek666 »

mam pytanie podaj parametry sprzętu jaki masz i jak masz połączone dyski i nagrywarkę [sata czy ata ]
Obrazek8844801 GG jakby ktokolwiek miał pilną sprawę Obrazekbo miłość boli
Jestem dyslektykiem i jestem z tego dumny

ODPOWIEDZ