Mhm problem z pluginem :D?
Moderator: Adrian
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Mhm problem z pluginem :D?
Nie wiedziałem gdzie wiec ...
Chyba zbanowany niezostane jak zapytam czy ktoś używa plugina last.fm z foobarem i wie jak zrobić zeby trybił bo ja jakoś mam z nim problem ?
Chyba zbanowany niezostane jak zapytam czy ktoś używa plugina last.fm z foobarem i wie jak zrobić zeby trybił bo ja jakoś mam z nim problem ?
- RaptoR
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Mhm problem z pluginem :D?
Od tego jest dział ProgramyShiva pisze:Nie wiedziałem gdzie wiec ...
No może opiszesz tam już swój problem ? Jakieś objawy, logi albo cokolwiek ?Chyba zbanowany niezostane jak zapytam czy ktoś używa plugina last.fm z foobarem i wie jak zrobić zeby trybił bo ja jakoś mam z nim problem ?
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Pytałem o foobara .... mhm RaptorzycoRaptoR pisze:Zainstalowac, zalogowac sie w winampie i poczekac, az zacznie smigac?

Mhm zamotane to forumleeterat pisze:Od tego jest dział Programy

Opisałem? I jakie objawy ? Poprostu sie nutki nie nabijaja ... Plugin zainstalowany ja zalogowany a nie działa ? co tu wiecej pisac ?:Dleeterat pisze:No może opiszesz tam już swój problem ? Jakieś objawy, logi albo cokolwiek ?
-
- Użytkownik
- Kontakt:
No to RaptoR przenieśShiva pisze: Mhm zamotane to forumAnyway przenieście jak chcecie mnie to różnicy nie zrobi ;]
Done. Rap.
Nie opisałeś ? Plugin z last.fm ma coś takiego jak logowanie. Zapisane jest tam, jakie utwory, kiedy zostały wysłane, stan połączenia i tym podobne dane. Więc sprawdź najpierw, co mówią logi.Shiva pisze: Opisałem? I jakie objawy ? Poprostu sie nutki nie nabijaja ... Plugin zainstalowany ja zalogowany a nie działa ? co tu wiecej pisac ?:D
Ostatnio zmieniony wtorek 30 maja 2006, 00:20 przez leeterat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Mhm wszystko co wymieniłes jest łatwo zauwazalne w przypadku winampa ale w przypadku foobara nie ma nic (może nie znam sie na nim nawet słabo:D) w ogóle tam ubogo co wiecej logi i tak by mi nic nie mówiłyleeterat pisze:Nie opisałeś ? Plugin z last.fm ma coś takiego jak logowanie. Zapisane jest tam, jakie utwory, kiedy zostały wysłane, stan połączenia i tym podobne dane. Więc sprawdź najpierw, co mówią logi.

- Sailor Kitty
- Użytkownik
- Kontakt:
- Acree
- Moderator
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Nie używam WMP ale jak dobrze pamiętam to w narzędziach wyszukujesz plug inna, konfigurujesz go i to wszystko.Acree pisze:a moze mi ktos powiedziec jak wogole zrobic by ten plugin ruszyl pod WMP bo ja ciemna jestem...
I think we ought to start our life old. And we have all the pain, and we're feeble. And we look at our friends, and they're feeble, they're 100. But every day we get younger, and we have something to look forward to.
- Acree
- Moderator
- Kontakt:
- ezekiel
- Użytkownik
- Kontakt:
- Adrian
- Moderator
- Kontakt:
1. Zakladasz konto na last.fm
2. Pobierasz plugin
3. Instalujesz plugin w folderze foobara
4. Opcje -> tools -> audioscrobbler
[x]Enable audioscrobbler
---User infi---
Username:|nick na last fm
Password:|haslo na last fm
Musisz pamietac, aby przepuscic foobara przez firewalla. Jesli łaczysz sie do internetu przez proxy to tez nie zapomniuj tego ustawić.
(korzystalem z foobara v0.9.3.1)
Wybaczcie za taką forme
Jeszcze jedno... Aby odtwarzany utworek pokazal sie na last.fm musisz poczekac chwile, dziala to z opoznieniami
2. Pobierasz plugin
3. Instalujesz plugin w folderze foobara
4. Opcje -> tools -> audioscrobbler
[x]Enable audioscrobbler
---User infi---
Username:|nick na last fm
Password:|haslo na last fm
Musisz pamietac, aby przepuscic foobara przez firewalla. Jesli łaczysz sie do internetu przez proxy to tez nie zapomniuj tego ustawić.
(korzystalem z foobara v0.9.3.1)
Wybaczcie za taką forme

Jeszcze jedno... Aby odtwarzany utworek pokazal sie na last.fm musisz poczekac chwile, dziala to z opoznieniami
- Acree
- Moderator
- Kontakt:
hm.. po wejscu do menu pluginow i wybraniu plugina nic sie nie dzieje gdy na niego klikam czy wybieram opcje configured pluginezekiel pisze:Acree:
bieżesz w głównym menu visualizations i tam coś jest o plug-in'ach to wykombinujesz sobie:P
http://www.acree.ovh.org/win.jpg