The Elder Scroll : Oblivion and Morrowind
- Marica
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- Czarny Ninja
- Użytkownik
- Kontakt:
Ale Gothic 3 nie wyszedł jeszcze w Polsce ty hakerze nie zbanować go i odesłac do SB tam się nim zajmąPulpet pisze:Mi się Oblivion nie podoba, wolę Gothica 3, chociaż, że na razie gram w wersję niemiecką, to i tak bardziej G3 mnie zassał
Ja jestem King Bruce Lee karate mistrz..... :]
Wybaczcie ale nie starczyło mi na piramidogłowego więc kupiłem tańszego ale równie dobrego TORBOGŁOWEGO drżyjcie!
Wybaczcie ale nie starczyło mi na piramidogłowego więc kupiłem tańszego ale równie dobrego TORBOGŁOWEGO drżyjcie!
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- Xellos
- Użytkownik
- Kontakt:
A ja sie troszke przyczepie do osoby która powiedziała że świat jest mały, to chyba byłes ty Adi
Świat wcale nie jest taki mały gdyż morrowind jest 3x mniejszy od mapy Obliviona... Jedynie na czym gra ucierpiała to ilość NPC jest ich bodajże tylko 100 gdzie w Morrowindzie było ich ok 800. Wątek główny jest za krótki w Morrowindzie był bardziej rozbudowany
Co do grafiki to i tak sie przyczepie np terreny oddalone są rozkwadracane można to coprawda naprawić pewnymi modami ale i tak nie zawsze jest idealnie. Najbardziej w tej grze mnie wkurza to że mam cholernie dobrą maszyne a na full ustawieniach wyciągam zledwie 30 klatek na sekunde... Posiadam AMD Athlon X2 3800+, 2GB RAM, GeForce 7900 GT 256MB DDR3, SB Audigy 4 i gram w rozdzielczości 1280x1024 AA wyłączony nie idzie właczyć na tej karcie razem z HDR i wszystko na fulla poza cieniami inaczej nie da sie grać... Cienie zewnętrzne mam ustawione na 1/4 a wewnętrzne na fulla reszta oczywiście na fulla
Chce poznać wasze opinie i jak u was działa ta gra na waszym sprzęcie ^^

- Adrian
- Moderator
- Kontakt:
- RaptoR
- Użytkownik
- Kontakt:
Fakt, wiekszy. I bardziej pokrecony.
Ale Oblivion to polka wyzej. Glownie ze wzgledu na fabule i subquesty, ktorych jest duzo, duzo wiecej niz w Morrowindzie. I za lokacje dodatkowe - szedlem sobie noca przez las z jednego miejsca na drugie i znalazlem 5 jaskin zwiazanych z 7 subquestami. A myslalem, ze na skroty szybciej
Gram rycerzem, spod znaku wojownika. Macham poltorakiem i od czasu do czasu sie lecze. I ciagle szkole akrobatyke - skacze juz na dobry metr w gore
Ale Oblivion to polka wyzej. Glownie ze wzgledu na fabule i subquesty, ktorych jest duzo, duzo wiecej niz w Morrowindzie. I za lokacje dodatkowe - szedlem sobie noca przez las z jednego miejsca na drugie i znalazlem 5 jaskin zwiazanych z 7 subquestami. A myslalem, ze na skroty szybciej

Gram rycerzem, spod znaku wojownika. Macham poltorakiem i od czasu do czasu sie lecze. I ciagle szkole akrobatyke - skacze juz na dobry metr w gore

- Master Ragnarok
- Użytkownik
- Kontakt:
Kradzież popłaca... w Morrowindzie. Przed chwilą włamałem się do skarbca Telvanich. Straciłem zwój przyzwania Złotego Bóstwa, a moje ostrze odebrało życie dwóm żywiołakom burzy (skurczybyki w jednym małym pomieszczeniu) i sześciu strażnikom świątynnym (ich wina, oburzyli się za "świętą zbroję", którą zdarłem z jednego z ich pobratymców przy jakiejś twierdzy). Warto było. Zdobyłem ponad 3000 septimów i wyczepisty, daedryczny miecz i coś jeszcze. Tego tam jest tak dużo, że bez udźwigu >700 nie przychodźcie 

-
- Użytkownik
- Kontakt:
Jakos niedawno wróciliśmy z Adrianem do starego dobrego Morro. Kiedys co chwila robilismy sobie nową postać, zdobywalismy kilka lvl i znowu robilismy nową postać. Teraz jednak każdy zrobił sobie optymalną do swojego stylu gry postać i sieczemy
Znaczy ja siekę a Endrju paraliżuje jakimś śmisznym mieczykiem. Gram Nordem, macham toporem i długimi, dobrze sie włamuje i nieźle dogaduje. Akrobatyka i Atletyka wypasiona bo nie lubię chodzic drogami. Ten swiat jest zbyt piekny, żeby to robic i biegam po górach
Adrian woli oszczezac czas i korzysta z jakiegos pierscienia teleportacji, ale mi to by odbieralo przyjemnosc z gry. Zakochalem sie w tej grze od drugiego wejrzenia i nie wyobrażam sobie bez niej zycia 

Synku, 3000 septimów to ja mam na cukierkiMaster Ragnarok pisze:3000 septimów

- Master Ragnarok
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- Marica
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: The Elder Scroll : Oblivion and Morrowind
info: elderscrolls.phx.plJak donosi serwis IGN.com kilka dni temu firma ZeniMax Media wykupiła domenę elderscrollsonline.com. Można z tego wysunąć wniosek, że być może kolejną odsłoną serii TES będzie gra MMORPG.
No.. jesli doczekamy sie wersji online to bedzie zaskoczenie dla wielu zapalonych graczy TES:IV.. ciekawe co z tego bedzie

Will you take the apple?...
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: The Elder Scroll : Oblivion and Morrowind
Ta gra aż się prosi o odsłone online tak wiec czas najwyższy