Ja, stary, chce sie wbic na bneta jak tylko bede miec kompa do odpalenia WoWa Bo na razie watpie czy GW by mi dobrze lazilo, a pod presja calej ekipy dzialu multimediow w empiku strasznie sie napalilem na mmo Blizzarda
WoW jest najlepszy WoW jest tez najbardziej dopracowany, ma najwiekszy zespol moderatorow gry, najwiekszy swiat, najwiecej dodatkowych opcji dodnych od pierwszej wersji gry i najlepsza firma go robi
hehe. Widze, ze mamy podobnie zdanie co do tej firmy ;]
Żebym mógł pograć w WoW potrzebuje
1. Kasy na gre
2. Lepszego kompa
Jak juz bede to miał to od WoW'a mnie nikt nie odrewie =]
Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare
Nigdy nie zawahaj się przyznać do błędu i przeproś.
-ale wy ciemni ostatnio za duzo przed kompem trzeba od czasu do czasu wyjsc tam tez jest swiat piekny, weosly swiat
-gdzie? za firewallem? "
Pulpet pisze:to są serwery prywatne, na oryginalnym WoWie też możesz tam grać, to nie jest piractwo
Calkowicie sie zgadzam, powiedzialem "prywatne" nie "pirackie", emulator WDDG jest calkowicie legalny wiec i serwery na nim uruchomione sa legalne. Pozatym skad wiesz ze nie mam orginalu ?
Nie uznaje nieoficjalnych serwerow, bo nie sa oficjalne. Jestem bardzo zly i uparty, ale tak juz jest - jak gramy w wowa, to placimy za niego Blizzardowi.
Pudelko World of WarCraft pisze:Important:
Only Online Mode Possible
Additional Subscriptions fees apply
(first month included)
Further restrictions apply!
See back for important details
Wowa poza battle netem legalnie nie ma. Ja jestem bardzo legalny i nie bede tolerowac piractwa.